Rimelig, gjennomsiktig, rask og enkel finansiering

Tjenester

Go to Auto lån

Auto lån

Invest-Fin lar deg finansiere opptil 100% av beløpet på kjøretøyet ditt og å tilbakebetale en fast månedlig betaling som er definert med deg fra starten. Med Invest-Fin har du alle kortene i hånden din. Ikke mer bekymre deg for deg.

Go to Prosjektlån

Prosjektlån

Uansett hva dine prosjekter (ekteskap, reise, studier …) gjør det enkelt nå med Invest-Fin prosjektlån. Oppdag fordelene ved Loan Projects raskt og realiser prosjektet ditt.

Go to Hjem lån

Hjem lån

Ditt hjem trenger en ansiktsløftning? Ønsker du å forstørre? Ja, men renovering eller utviklingsarbeid er ofte dyrt. Invest-Fin følger deg med, rådgiver deg og tilbyr deg et billig boliglån.

Go to motorsykkel lån

motorsykkel lån

En motorsykkel lån å føle seg fri! Passionær om tohjulets verden eller bare å søke etter et transportmiddel for å spare tid i trafikkork, følger Invest-Fin deg.

Vil du vite oss bedre eller be om et anslag?

Fordeler

Å velge Invest-Fin vil hjelpe deg med å realisere prosjektene dine!
Vi tilbyr de laveste rentene i Europa

De anvendte rentene varierer fra 1,40% til 6,50%. Den valgte rentesatsen er valgt i henhold til prosjektet eller forespørselen din, og etter studiet av kontaktskjemaet.

Vi vil kontakte deg så snart forespørselen din er sendt inn på nettstedet . En spesialist svarer deg på mindre enn 2 klokketimer.

Beregningen av månedlige innbetalinger er knyttet til din månedlige tilbakebetalingskapasitet. Du vil tilbakebetale lånet ditt i ditt eget tempo. Ingen begrensninger pålegges.

Vi opererer på alle kontinenter med kunder i mer enn 165 land, med en godkjenningsgrad på rundt 71%.

  • timer

Kontakt oss

Be om et lånestimat